17 Mac 2010

KURSUS PENDEK (sulaman manik)....

Minat punya pasal, semua boleh jadi....
bengkel tersebut berlangsung selama 2 hari...
15 dan 16 mac 2010.
Aku pun tak nak cakap sangat, tapi best la coz walaupun bengkel tu hanya
sulaman manik (asas) tapi
ia amat bermakna dan ilmu tersebut memang berharga bagi orang seperti aku ni..


Bahan/alatan diatas diberikan kepada kami (pinjam je kecuali kain hehe he he)
selai tu nota asas juga diberikan kepada kami..

Lepas tu cikgu pun ajar la kit2 corak yang simple tapi menarik...
kami semua belajar dengan penuh tekun... sehingga rasa masa yang ditetapkan tidak mencukupi










Walaupun bengkel ni hanya kursus sulaman manik(asas) tapi bengkel ni juga dihadiri oleh orang yang berpengalaman dan disini mereka bertukar pendapat dengan cikgu yang mengajar...

Akhir sesi kursus ni, kami diberikan sijil....


hayooooooo... dapat juga sijil....

1 comments:

kurspen-kkap berkata...

thanks for coming and ulasan yang sangat positif...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...