31 Mac 2010

Butterfly...

Sejak2 akhir ini minat aku
 terhadap butterfly makin mendalam tapi tak sampai tahap extreme g..
so dapat gaji tu aku beli la sebuah buku...
nipis je
tak tebal pun..
nak beli tebal pun takdan nak baca.
tu pun tak abis g baca..
so aku belek la sepintas la...
bak kata orang kalau dah cinta pun semua BENDA pun
nampak cantik... camla buku tu gak
bila baca buku tu baru aku tahu yang, rama2 akan menari2 dulu sebelum bersama dengan
pasangannya dan kemudian rama2 betina akan membunuh rama2 jantan selepas mereka bersama.
Tapi lepas tu rama2 betina menghasilkan beratus2 telur..
Lepas membaca muka surat tu, aku terfikir?
?
??
???
????
apa la pulak yang kamu semua fikir?


4 comments:

Tanpa Nama berkata...

tumpang tanya, apa beza rama-rama dengan kupu-kupu!

chugie berkata...

saya juga suke rama-rama.. cantik layout awk ye.. dulu sy penah guna jugak. tapi kejap je..

NichKhun berkata...

baru tahu.. betol ke rama2 lelaki akan mati dibunuh oleh rama2 pompuan tu? huhuhu

Ummi Fitrah berkata...

Kepada Chugie Terima kasih, sy amik dr suckmylolly.com layout nih.. hihih.. thanks sbb tinggal komen!

Kepada NichKhun Tak semua spesis buat mcam tu, berbeza dgn mentadak yang sememangnya menjadi ritual proses mengawan, yg jantan wajib mati, same as beberapa spesis spider, google for more info!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...