13 November 2010

kelambu moden

Bila dah ada anak, banyak benda perlu diambik kira, termasuk la dengan waktu tidurnya. kalau duk kat kampung sinonim la dengan unggas dan nyamuk.. huhuhu. 
untuk elak anak ku menyedut asap ubat nyamuk so aku beli la kelambu ni


boleh didapati di facebook (klik sini)
kelambu ni tahan lasak. aku dah guna hampir 6 bulan. 
ramai yang pakat berkenan kelambu ni, almaklum la kerana kelambu ni jarang2 terdapat di pasaran.



JIka sapa2 berminat leh la
order dengan AZI (no pon 0124151775), 
Atau lawati facebook dia di


5 comments:

Zura berkata...

wow..menarik..

Tanpa Nama berkata...

tak mudah koyak ke bhg dasarnya?sbb mgkn ada yg tidur lasak kan...

azie berkata...

tak mudah koyak, saya lapik toto bahagian bawah tu

Noriz Shopz berkata...

Saya juga menggunakan kelambu sama seperti awak, tapi makin lama, kelambu tu mengembang plak...

Tapi as long tak koyak ok jer...

Rasenya lebih baik alas skit dalam kelambu tu. Untuk elak koyak dan selesa.

Btwm kalau nak cuba kelambu yang baru, boleh la contact saya yer.
Tawaran untuk masa terhad jer...

http://norizshopz.blogspot.com/

Tanpa Nama berkata...

Untuk king size bed ada tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...